Vi søger flere franchisetagere

til Danmarks mest moderne og hastigt voksende mæglerkæde

Skal du være selvstændig i en ung og dynamisk ejendomsmæglerkæde i stærk vækst og med fokus på fremtidens boligmarked?

Måske har du allerede egen forretning eller er netop nu klar til at tage springet! Din baggrund kan være uddannet ejendomsmægler, men du kan også have erfaring med bolighandel og boligrådgivning fra eksempelvis realkreditinstitut eller bank. Vigtigst af alt er, at du brænder for boligsalg og for at gøre en forskel – at du er villig til at gå det ekstra som kræves for at få succes med både salg og kundetilfredshed.

Min Bolighandel er en dynamisk forretning og vi ønsker at have fingeren på pulsen i forhold til boligmarkedet og den retning det bevæger sig, både i forhold til markedsføring, salg og kommisionering. Du skal trives med at have foden under eget bord og i høj grad forstå, at du selv er din egen lykkes smed.

Vi tilbyder til gengæld et gennemprøvet koncept, kollegial sparring og aktiviteter – samt naturligvis fullservice med førsalg, eftersagbehandling og berigtigelse. Hvis ovenstående kunne være noget, så tilbyder vi et attraktivt job som selvstændig i en kæde med høj grad af frihed, gode kollegaer og stort indtjeningspotentiale samt udviklingsmuligheder.

Nogle af vores eksisterende franchisetagere søger partnere. Kontakt os også gerne, for at høre mere om der er mulighed for et sådan setup, i netop dit nærområde.

Hvem er vi i dag?

Vi har i dag mæglere på langs af Jylland samt bredt rundt på Sjælland. Vi har stor efterspørgsel, særligt i Jylland og søger derfor nye forretningspartnere bredt i det jyske – vi håber det måske er dig!

Konceptet og dagligdagen

Vi har sammensat det bedste, for at give dig maksimal frihed til det der er vigtigst - din forretning. Samtidig med stor tryghed fra vores backoffice og team af sagsbehandlere. Vores forretningsmodel er helt unik og lavet for at understøtte dig, i din frihed til at drive den bedste mæglerforretning – du er hverken fastlåst til en butik, faste bidrag til konceptet eller lignende høje udgifter. Vores målsætning er vækst og glade kunder.

Interesseret i at høre mere?

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne – vi garanterer fuld diskretion.

Jylland/Fyn: Lars Nielsen
tlf.: 2425 0784
mail: lars@minbolighandel.dk

Sjælland: Simon Christensen
tlf. 5133 4060
mail: simon@minbolighandel.dk

Her er lidt om et par af dine mulige nye kollegaer

 

Michele Møller Amundsen, Franchisetager Min Bolighandel

Opstart ultimo 2018. 20 gennemførte handler i hendes første år. Har inden opstart med Min Bolighandel konceptet været ansat hos en af de større mæglerkæder samt i 2 kreditforeninger.

Hanne Steenberg, Franchisetager Min Bolighandel

Opstart foråret 2016 og har på halvandet år gennemført 44 handler. Har tidligere siddet som butikschef i en af de større mæglerkæder.

Kenneth Frost, Franchisetager Min Bolighandel

Opstart januar 2018. 23 gennemførte handler i hans første år. Har inden opstart med Min Bolighandel konceptet været ansat hos en af de større mæglerkæder. 

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'