Køberrådgivning

Køberrådgivning hos Min Bolighandel

Det kan være en rigtig stor hjælp at få køberrådgivning, inden du køber en ny ejendom. Min Bolighandel tilbyder køberrådgivning fra topprofessionelle branchefolk, der kan hjælpe dig til de bedste købsaftaler. Vi tilbyder både Totalpakken og Ekspeditionspakken, der begge gælder ved køb af ejerlejligheder, villaer eller rækkehuse – kun undtaget boliger, der koster over kr. 10 millioner. Du kan læse mere om Totalpakken og Ekspeditionspakken lige herunder. For boliger over kr. 10 millioner aftales individuelt.

Husk rådgiverforbehold inden du underskriver købsaftalen!

"Købers underskrift på nærværende købsaftale er betinget af købers rådgivers godkendelse af handlen i sin helhed. Indsigelser skal være meddelt sælgers ejendomsmægler senest 5 hverdage efter at købsaftalen er kommet frem til købers rådgiver med både køber og sælgers underskrift".

Med køberrådgivning fra os hjælper vi dig gennem hele processen.

Totalpakken

Med Totalpakken får du køberrådgivning af højeste kvalitet og dækker alt, hvad du kunne have brug for at vide. Køberrådgivning med Totalpakken indeholder en gennemgang af alle papirer, rådgivning om købsaftalen, prisen, servitutter, lokalplaner, tilstandsrapporter og evt. indhentelse af supplerende forsikringstilbud, tillæg til købsaftale med eventuelle indsigelser samt alle sædvanlige ekspeditioner, herunder korrespondance med sælgers ejendomsmægler, bank, ejerforeningen/grundejerforeningen. Derudover får du også oprettelse og anmeldelse af elektronisk skøde, udarbejdelse af refusionsopgørelsen og sikring af, at købesummen først frigives til sælger når alle betingelser er opfyldt.

Ekspeditionspakken 

Ekspeditionspakken omfatter faktisk alt det samme som Totalpakken, men uden rådgivning. Du får altså adgang til de samme papirer etc., men uden køberrådgivning fra vores ejendomsmæglere.

 

 

 

Andelsboligpakken

Vælger du en andelsboligpakke omfatter den en gennemlæsning af købsaftalen, tilhørende dokumenter samt køberrådgivning. Endvidere hele den efterfølgende ekspedition samt vejledning.

Besigtigelse og forhandling

Udover vores pakketilbud, har du mulighed for tilkøb af besigtigelse og forhandling, der omfatter en besigtigelse af boligen i forbindelse med anden fremvisning med henblik på forhandling med sælgers ejendomsmægler. Du kan kontakte din lokale Min Bolighandel mægler og få fast pris på vores køberrådgivning.

Din tryghed i fokus

For os er det vigtigt, at din sikkerhed er i top. Som medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (MDE) følger vi med i branchen. På denne måde sikrer vi, at vores kunder altid er sikret optimal køberrådgivning og salgsvurderinger. Vores medlemskab er væsentlig for dig og din tryghed, da vi har den fornødne ansvar- og garantistillelse som et medlemskab forpligter.

Skal du optage kreditforeningslån i forbindelse med købet, anbefaler vi dig at tage en gratis og uforpligtende snak med et uafhængigt firma af banker og kreditforeninger, der er specialiseret i kreditforeningslån. Min Bolighandel kan stå inde for BoFinans.

Kontakt os allerede i dag

Er du interesseret i vores køberrådgivning, så kontakt os endelig allerede i dag. Du kan kontakte os på mail eller telefon, eller du kan udfylde vores kontaktformular lige her på hjemmesiden. Vi tilbyder altid gratis og uforpligtigende vejledning, så vi kan finde den helt rette løsning på køberrådgivning til dig.Bestil køberrådgivning

Vi kontakter dig og aftaler nærmere omkring rådgivning af dit boligkøb og naturligvis en fast pris for vores services.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'