Det siger vores kunder

Køberrådgivning

Mange tak for din hjælp Preben. Du har været med til at gøre vores huskøb til en god oplevelse og vi sidder tilbage med en god mavefornemmelse. Det er ekstra vigtigt nu hvor vi ender med at købe et hus, der ikke er bygget endnu. Du får de allerbedste anbefalinger herfra os. Da vi valgte MIN BOLIGHANDEL og dig som KØBERRÅDGIVER var vi faktisk ”gået død og i vildrede”. Uanset hvilket hus vi kiggede på var vi i tvivl og manglede rådgivning. Din ærlighed, spørgsmål til vores ønsker og behov o.m.m er årsagen til, at vi nu har fundet vores nye hus og føler os trygge.

Thyra og Michael

Salg af vores hus.

Vi har været yderst tilfredse med salget af vores hus. Det startede med et indledende informationsmøde i Køge, hvor mægler, advokat, indretningsstylist, haveservice, entreprenør og bankrådgiver var tilstede. De gav god information om køb og salg, på hver deres område og vi havde derefter mulighed for en god snak med hvem vi ønskede. Vi var nu bedre rustet til en snak med Tanja Poulsen Mathiesen fra Min Bolighandel som har håndteret vores hussalg med god information til os hele vejen igennem, Huset blev solgt på rekordtid. En belønning som må tildeles mægler Tanja og hendes medarbejdere. Vi vil nemlig også lige nævne at beskrivelsen på vores hus var omtalt på en rigtig god, munter og rammende måde. Alt i alt en meget positiv oplevelse. Mange tak.

Jette Petersen og Leif Jensen

Sælger af Platanvej 67, Randers

Jeg har erfaring med mange mæglere, og ingen har været så professionel og ikke mindst engageret som Elsemaria - Hun gør det, som man fantaserer om, at en mægler gør, og det bør man ikke tage for givet; Jeg har ingen andre eksempler herpå i branchen, og kan derfor også kun anbefale een mægler, og det er Elsemaria ... Og det kan jeg nemt give et utal af eksempler og forklaringer på - Elsemaria er bare en fantastisk mægler, og sådan er det bare, og det er jeg glad for at vide nu.

Franz Ulrich Wøhliche

Udviste stort overblik

Tanja udviste fra overtagelsen af vores hussalg og til afslutningen af det faktiske salg, stort overblik og en meget fair og realistisk rådgivning. Lige fra prisfastsættelsen over markedsføringen og til selve salget, har Tanja været god til at informere, argumentere, forklare og hun har gennem hele processen udvist forståelse for vores ønsker og situation. At Tanjas salær så samtidigt er særdeles konkurrencedygtigt, gør kun oplevelsen bedre. Jeg kan på det varmeste anbefale andre at sælge gennem Tanja hos Min Bolighandel.

Bo Abrahamsson

Jeg har kun ros til Hanne fra Min Bolighandel.

Hanne har hele vejen igennem været super professionel, seriøs og meget behagelig at arbejde sammen med. Hendes energi og venlighed har gjort at mit hus blev solgt på kun 3 mdr. . . Efter at have været til salg hos anden mægler i 9 mdr uden en eneste fremvisning . Jeg sender mine allerbedste anbefalinger til Hanne fra Min Bolighandel.

Inger

Baunebjergvej 285, 3050 Humlebæk

Susanne Søgaard fra Min Bolighandel fandt de helt rigtige købere til vores store dejlige hus i Humlebæk. Susanne tog udgangspunkt i husets rummelighed og fandt en familie, med behov for både kontor, børne- og mange gæsteværelser; Susanne solgte såvel huset som vores skønne område til en by-familie fra Frederiksberg og sørgede for et møde med os alle, for at få handlen helt på plads. På hyggelig og rolig vis fik vi en god aftale i stand for alle parter, så stor ros til Susanne herfra.

Mogens Grunnet & Marianne Qvist

Teglgårdsvej 307, Humlebæk

Det har været en fornøjelse at lære Susanne Søgaard fra Min Bolighandel at kende, og en fornøjelse at møde hendes salgsiver og gåpåmod med at sælge min lejlighed. Nu er det jo ikke jordens allerstørste opgave at sælge en lejlighed i Humlebæk, men Susanne solgte på den lovede tid, og hun gav mig positive meldinger hele tiden. At hun så solgte til ”næsten” prisen, skal man jo heller ikke kimse af. Det var en super lejlighed, som Susanne fik shinet flot op. Også køber var ude for hendes særdeles søde og kærlige gebærden. Susanne har en varm og meget personlige fremtræden.

John Hoffmann

Teglgårdsvej 385, 3050 Humlebæk

Susanne Søgaard fra Min Bolighandel fik solgt min lejlighed i Humlebæk på få uger. Det gav mig mulighed for at købe min nye bolig i Jylland, og derved undgå en lang periode med dobbelt boligudgift. Handlen af min bolig forløb nemt for mig, og Susanne var engageret igennem hele forløbet. Derfor kan jeg varmt anbefale, at tage en snak med Susanne, hvis du skal sælge bolig i området.

Karen Søndergaard

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'