Agertoften 12, 4682 Tureby

Indflytningsklar etplansvilla i Algestrup

Indflytningsklar etplansvilla i Algestrup -

På Agertoften 12 i Algestrup kan I nu blive de nye, lykkelige ejere af denne indflytningsklare etplansvilla på 143 m2, der indeholder en fin indretningsplan til en familie med børn samt en god moderniseringsgrad.

Murstensejendommen er opført i 1972 og fremstår velholdt med vandskurede facader samt nye tagrender fra 2018, hvor også murværket og træværket blev malet. Ydermere blev de fleste vinduer skiftet i 2010.

Ved ankomsten bydes I velkommen i en nydelig, flisebelagt indkørsel, hvor I kan parkere bilen i den 29 m2 store garage.

Inden døre kan I se frem til trælofter og gulvvarme i flere rum. Det er endvidere værd at nævne, at boligen opvarmes af et centralvarmeanlæg med oliefyr. I træder ind i entréen, hvor der på højre side ligger et opdateret gæstebadeværelse med en bruseniche.

Også til højre finder I det stilrene, hvide Kvik-spisekøkken fra 2010 med grebsfrie fronter og alt i hårde hvidevarer. Her kan hjemmekokken for alvor slå sig løs og tilberede smagsoplevelserne, som kan serveres ved køkkenets spisekrog eller bringes ind i den rummelige stue, hvor der takket være de brede vinduespartier er et imponerende lysindfald. I stuen kan der med fordel etableres både en spiseafdeling samt et behageligt sofaarrangement til afslappende stunder foran fjernsynet. Afslutningsvis har hjemmet et praktisk bryggers til vaskefaciliteterne samt fire dejlige værelser, der deles om endnu et badeværelse med badekar. Udendørs får I fornøjelsen af et grundareal på 826 m2, der tæller en pragtfuld, sydvestvendt have med en legevenlig græsplæne og et delvist overdækket fliseterrassemiljø.

I bosætter jer centralt med gåafstand til skole, børnehave og SFO.

Der er heller ikke langt til motorvejstilkørslen mod Køge og København, og fra Køge er der desuden forbindelse med S-toget.

Kontakt os i dag for en fremvisning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'