Åbrinken 241, 2830 Virum

ORIGINALT, MEN VELHOLDT, RÆKKEHUS I ATTRAKTIVE ÅBRINKEN - UD TIL GRØNNE OMRÅDER

Her kommer du og familien til at bo i hyggeligt rækkehus-område, hvor man passer på hinanden og kommer hinanden ved.

Her er børn i alle aldre og legeplads, boldbaner og grønne arealer lige overfor.

Rækkehuset fremstår uspoleret, næsten som i 1955 med originalt køkken, badeværelse, trægulve og teakdøre/-skabe, som trods mange års brug, fremstår utrolig pænt og nydeligt. Taget er skiftet i 2009.

Rækkehuset byder på 107 kvm. bolig i 2 plan + 19 kvm. indbygget garage, som ville kunne inddrages i boligarealet. Dette er allerede gjort i mange af bebyggelsens rækkehuse.

Stueplan: Entré med indbyggede skabe samt stort trapperum. Køkken med mulighed for at åbne helt op til stuen, som har stort vinduesparti og udsigt/udgang til flisebelagt terrasse og dejlig nem have.

1. sal: Fordelingsgang med indbyggede skabe. Stort badeværelse med siddebadekar plads til vaskesøjle og stort opbevaringsrum. Stort soveværelse med indbyggede skabe samt to fine børneværelser, det ene med indbyggede skabe. 1. salen er rummelig og har et skønt lysindfald. Trægulve under tæpper.

Med adresse på Åbrinken får du masser af skøn natur indenfor rækkevidde. Få 100 meter fra hoveddøren finder du både Ravnholm Skov og Geel Skov. Ligeledes kort afstand til Mølleåen, Brede Værk og Frilandsmuseet.

Foruden de grønne omgivelser, kan du glæde dig over, at nærområdet også byder på gode institutioner og den yderst velrenommerede Kongevejens Skole, indkøbsmuligheder samt idrætsfaciliteter.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'