Sønderbro 27, ST. TH, 9000 Aalborg

VED ÅBENT HUS* Åbent hus med tilmelding. Tilmelding kan ske på tlf. 22 97 90 05 eller stine@minbolighandel.dk

Nu udbydes denne hyggelige lejlighed i Aalborg - her kan du bo virkelig billigt og godt! Lejligheden er beliggende lige ved skønne Østre Anlæg, et dejligt naturområde med sø og plads til afslapning, boldspil mv. Der er kort afstand til offentlig transport, herunder både bus og tog og på cykel tager det kun få minutter at nå helt ind i smørhullet af Aalborg Centrum.

Lejligheden har en utrolig god indretning uden spild-kvadratmeter og indeholder fordelingsgang, stort køkken med plads til mindre spisebord og alt i hårde/hvidevarer herunder både opvaskemaskine og vaskemaskine. Lejligheden har et pænt badeværelse og en hyggelig lys stue, hvor der er dejligt højt til loftet.
Der er mulighed for leje kælderrum, hvis der er nogle ledige.

Lejligheden har meget billige fællesudgifter og er beliggende i en rigtig god ejerforening med styr på økonomien. Foreningen har fælles vaskeri og råder over mange dejlige grønne områder og der er fælles parkeringsplads efter først til mølle princippet lige nedenfor ejendommen.

Har du spørgsmål eller ønsker du en fremvisning af boligen?
Kontakt enten Stine Heitmann 22 97 90 05 / stine@minbolighandel.dk eller Anders Guldbæk 20 64 79 01 / ag@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL AALBORG for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger. Salær, markedsføring og proff. fotograf - fra 27.995 kr. inkl. moms.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'