Malurtvej 14, ST. TH, 9000 Aalborg

VED ÅBENT HUS* Åbent hus med tilmelding. Tilmelding kan ske på tlf. 22 97 90 05 eller stine@minbolighandel.dk

EJENDOMMEN:
Denne lækre 2 værelses lejlighed ligger i en veldrevet forening med styr på økonomien - Her kan man bo virkelig billigt og godt!

Velkommen indenfor i denne dejlige og meget velindrettede lejlighed uden spild plads, som fremstår utrolig velholdt og indflytningsklar.

Lejligheden indeholder god entré med meget skabsplads. Super lækkert, stort køkken fra Aubo fra 2013. Stuen har et utrolig dejligt lysindfald og har udgang til stor altan, hvor ruderne kan rulles for, så den fungerer som udestue - en virkelig skøn oase hvor du kan nyde både foråret, sommeren og efteråret i fulde drag. Altanen vender helt perfekt mod syd. Fra entréen er der adgang til både soveværelset og badeværelset med gulvvarme plads til vaskemaskine samt tørretumbler.

Forældrekøb og udlejning er tilladt i foreningen. Der er cykelparkering, gode parkeringsforhold og et tilhørende kælderrum, hvor der også er mulighed for leje af et ekstra kælderrum, hvis der er ledige.

OMRÅDET:
Boligen ligger med cykelafstand til Aalborg centrum, gågaden og Aalborgs hyggelige cafémiljø. Der er gode indkøbsmuligheder og busforbindelser tæt på boligen samt bus til Aalborg Universitet.

Har du spørgsmål eller ønsker du en fremvisning af boligen?
Kontakt enten Stine Heitmann 22 97 90 05 / stine@minbolighandel.dk eller Anders Guldbæk 20 64 79 01 / ag@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL AALBORG for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger. Salær, markedsføring og proff. fotograf - fra 27.995 kr. inkl. moms.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'