Hedevej 13, 9575 Terndrup

Utrolig skøn familievilla med lukket have!

VED ÅBENT HUS* Åbent hus kun med tilmelding. Tilmelding kan ske til tlf. 22 97 90 05 eller mail stine@minbolighandel.dk

Familievenlig murstensvilla med masser af hverdagskvaliteter for store og små

Forestil jer følgende scenarie, som meget vel kunne udspille sig her i den hyggelige villa på Hedevej 13 i Terndrup:

Det er fyraften, og tilbage venter en hyggelig eftermiddag og aften i den behagelig julitemperatur med hele familien. I sætter kurs mod villaen i hver jeres bil og samler lige de mindste op i daginstitutionen Aavangen på vejen, som ligger små fem minutter fra matriklen. De store tager selv den hurtige rute hjem fra Terndrup Skole, der ligeledes kan tilbagelægges på fem minutter.

Hjemme på adressen kan I parkere begge biler i den 40 kvm store og lækre dobbeltgarage, inden indkøbsposerne bæres ind i husets lyse og luftige rammer. Hurtigt melder den afslappede og hjemlige stemning sig på banen, og de mange døre ud til haven og terrasserne åbnes på vid gab, så den lune og friske sommerluft kan gennemstrømme hele boligen. På den måde kan ungerne også frit løbe ind og ud på skift, når de lige trænger til et stykke frugt og en kold forfriskning fra køleskabet eller skal ind på værelset for at hente en bold, som de kan spille og lege med ude på den grønne plæne.

I alt omkranses villaen af to dejlige og lukkede haver, som giver mulighed for at inddele flere zoner i fritiden. På den måde kan den ene anvendes til sjov og ballade med trampolinhop og vandplaskeri fra det store badebassin, mens den anden kan bruges til rendyrket afslapning i de bløde havemøbler, inden grillen varmer op til en hyggelig middag med pølser i svøb, majskolber og grøntsagsspyd. Middagen kan nydes på én af de to store terrasser, hvoraf den ene vender solrigt mod syd. I den anden have, hvor den anden terrasse er placeret, er der også en lille overdækket terrasse, som giver mulighed for masser af familiehygge - selv på en grå dag.

Selve ejendommen præsenterer sig som en klassisk murstensvilla, der byder på mange flotte moderniseringer - herunder nyere vinduer fra hhv. 2010, 2011 og 2013, indlagt gulvvarme i både bryggers og ude på de to badeværelser samt opført et nyt lækkert køkken i 2009, hvor der også blev installeret nye hårde hvidevarer. Derudover kan I bare glæde jer til at indrette den attraktive planløsning med tre dejlige børneværelser og et soveværelse samt et skønt, åbent opholdsrum, der sætter rammen om hverdagens forskellige aktiviteter.

Hele herligheden venter på en stille, børnevenlig vej, nemlig den eftertragtede Hedevej, hvorfra der er gåafstand til både læge, apotek, tandlæge og byens Dagli'Brugsen.

Velkommen hjem!

Vil du have en uforpligtende fremvisning af denne herlighed? Så kontakt Stine på 22979005 / stine@minbolighandel.dk eller Anders på 20647901 / ag@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Bolighandel fra A-Z, markedsføring og prof. fotograf. Salær fra 27.995 kr.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'