Aarestrupvej 96, Aarestrup, 9520 Skørping

Unik familievilla med nyere overetage og stor carport med tilhørende stort hobby/redskabsrum!

Lækker indflytningsklar villa i byen uden naboer lige op af ejendommen. Ejendommen ligger meget naturskønt som nærmeste nabo til det hyggelige gadekær.

Aarestrup er en hyggelig og livlig landsby med virkelig mange aktiviteter for børn og voksne, herunder både god idrætsforening, spejder, rideklub og borgerforening, der står for mange arrangementer. Der er både Sankt Hans, fællesspisning, romsmagning, foredrag, fastelavnsoptog til hest, høstfest og yoga - som sagt noget for enhver aldersgruppe og interesse. Aarestrup har skole 9. klasse og børnehave samt vuggestue, så byen er virkelig optimal for børnefamilier. Tæt på byen er endvidere lækker natur, herunder både Rold skov med gode gå, løbe og MTB ruter, samt gode badesøer og Rebild bakker - et super fedt naturområde. Det tager kun 20 min i bil at nå Aalborg og 30 minutter til Randers.

Kom med indenfor i entré, hvorfra der er adgang til stort badeværelse med hjørnebadekar og god bruseniche, der er gulvvarme på badeværelset. Fra fordelingsgangen er der endvidere adgang til køkkenet. Køkkenet er pænt og velholdt og ligger i åben forbindelse til alrum med god plads til spisebord. Hyggelig stue, hvor der er installeret en Morsø brændeovn. Imellem køkkenet og stuen er der placeret en varmepumpe, hvilket giver et godt tilskud til opvarmningen. Sælgers varmeforbrug beløber sig i kr. 14.000 årligt. Overetagen rummer i dag to skønne børneværelser, adskilt af en ekstra tv-stue/kontorområde eller hvad fantasien ellers rækker til. Overetagen er moderniseret i 2005, og har loft til kip, med flotte fritliggende hanebjælker.

Der er en tilhørende stor dobbelt carport, samt isoleret hobbyværksted på i alt 83 kvm fra år 2000. Hobbyrum har året rundt en behagelig temperatur da fyret er placeret her. Der er endvidere mulighed for installation af pillefyr, hvis det ønskes. Carporten kan nemt laves til garage ved blot at isætte 2 porte. Der er mulighed for god opbevaring, da der er loft over hobbyrum og carporte.

Husets skønne have er indhegnet, og lige til at gå til - her er plads til alverdens aktiviteter, med en smuk udsigt til søen. Terrassen er ugeneret og indrammet af en halvmur.

Ansvarlig ejendomsmægler: Lars Nielsen

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL AALBORG for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger - Måske landsdelens billigste mæglersalærer... I vores salær indgår der udover billeder, markedsføring mv., 3D Virtuel Walk Through i boligen, samt et unikt INSPIIRE magasin!

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'