Strandlodsvej 25D, 5. TH, 2300 København S

UDSIGTSLEJLIGHED MED TO ALTANER -M. MULIGHED FOR 4V.

UDSIGTSLEJLIGHED MED TO ALTANER MIDT IMELLEM BY OG NATUR

Sæt kursen mod Strandlodsvej 25D - her udbyder vi nu en sublim udsigtslejlighed, som både kan skrive stilren, lysfyldt og veldisponeret på sit CV. Her venter med andre ord en hverdag i særklasse, og vi tør godt love, at I ikke skal indgå nogen kompromiser, hverken hvad angår boligen eller beliggenheden. Ejendommen er tegnet af Holscher Arkitekter, der med Havhuset Strandlodden har skabt et ikonisk byggeri, her ved Amager Strandpark.

Tag elevatoren op til 5. sal og træd indenfor. I præsenteres straks for den moderne, minimalistiske indretning, som pryder hjemmet fra top til tå; og det spektakulære lysindfald er blot endnu en af hjemmets mange kvaliteter. En anden åbenlys fordel er at ejerforeningen har fået installeret et blødgøringsanlæg, der hindrer kalk i køkken og bad og dermed gør vedligehold/rengøring lettere her.

Lejligheden byder først og fremmest på en entré med skabsplads, og i åben forbindelse ligger det store, hyggelige opholdsrum. Her samles køkken, spisestue og stue i ét, mens panoramavinduerne inviterer omgivelserne indenfor i fin symbiose med hverdagen. Køkkenets hvide, grebsfrie elementer skaber et elegant look, og de integrerede hårde hvidevarer giver ideelle rammer om madlavningen. Resten af rummet kan indrettes lige præcis, som I drømmer om, da her er god plads til både en spiseafdeling såvel som bløde sofamøbler. I forlængelse har I tilmed en stor, solrig glasaltan med frit vue over nabolaget, og den udgør virkelig en hyggelig oase.
Lejligheden byder ligeledes på et stort soveværelse med skabsvæg samt endnu en altan; denne altan er endda vinklet mod eftermiddags- og aftensolen i vest. Dertil kommer et elegant badeværelse med vaskesøjle og glasafskærmet bruseniche samt et fint, disponibelt rum med gode anvendelsesmuligheder.

P-plads i ejendommens p-kælder medfølger, hvis ønsket, til en månedlig leje på kr. 1000,-

Området omkring Strandlodsvej og Amager Strandpark har gennem de seneste år løftet sig og forvandlet sig til et helt nyt bybillede i første parket til vandet; der er tale om et spændende kvarter med arkitektur i særklasse og deraf et spirende nyt nabolag, der helt veletableret. Der er altså hverken langt til gode dagligvarebutikker, hyggelige cafeer, velrenommerede spisesteder eller den hyggelige vinbar, ligesom I har metroen ved Øresund Station kun 600 meter væk. Prikken over i'et er uden tvivl det faktum, at I har Amager Strandpark 700 meter fra hoveddøren, samtidig med at I kan cykle til City på bare 10 minutter.

Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi I får en enestående udsigtslejlighed, som giver ideelle rammer om hverdagen. Samtidig venter her en enestående livsførelse mellem strandidyl og by.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'