Østergade 22, 5600 Faaborg

Ejendommen er jf. BBR-meddelelsen opført i 1850 og senere ombygget eller tilbygget i 1982. Der tale om en pudset murstensejendom tagbelagt med tegl og med termoruder i den overvejende del af ejendommen. Der er gerigter omkring vinduer og hoveddør i stueetagens facade mod Østergade, hvilket giver et dekorativt indtryk.

Ejendommen indeholder kontorlokaler i 3 etager, samt et mindre butikslejemål i kælderetagen. Der er adgang til ejendommens stueetage via hoved indgang fra Østergade. Fra hall`en er der adgang til både stueetage, 1. sal og 2. sal. Alle 3 etager anvendes til kontor formål og indeholder gode kontorer/mødelokaler i forskellige størrelser, samt til hørende personalefaciliteter. Der er bagtil udgang til gårdmiljø. Den overvejende del af kontorerne er med gulvtæppe og med gipslofter. På 2.salen findes synlige hanebåndsbjælker i nogle af rummene.

Hele ejendommen er registreret som erhverv, men med myndighedernes tilladelse kan der evt. ske indretning af en beboelseslejlighed på 1.sal og 2.sal.

Der er niveau forskel i forhold til ejendommens stueetage og gaden, idet stueetagen ligger ca. 1.5 m over gade niveau. Ejendommens facade trænger på nogle områder til vedligeholdelse og renovering. Indvendigt trænger lokalerne til modernisering, men fremtræder generelt velholdt.

En velbeliggende byejendom med mange muligheder. Til liebhaveren med behov for en kombination af bolig og erhverv, eller til investoren til indretning af domicil eller evt. lejligheder, eller mest oplagt til virksomheden med behov for et centralt beliggende domicil.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'