Humlebæk Strandvej 60, 3050 Humlebæk

Centralt på Humlebæk Strandvej udbydes nu flot erhvervsdomicil

Denne store velholdte ejendom i 3 plan tager sig imponerende ud, når man kommer kørende på Strandvejen, med stort indgangsparti og hvide facader. Her er i alt 277 kvadratmeter, hertil kommer udnyttet tagetage med to hyggelige rum med ovenlys. Der er både mulighed for at anvende ejendommen udelukkende til erhvervsformål, eller udelukkende som familie-bolig. I dag er ejendommen indrettet til begge formål - 103 kvadratmeter er indrettet til familiebolig, og 174 kvadratmeter er indrettet til erhverv, i to plan. Der er separat indgang til privaten, ligesom der er et privat lukket have område. Gårdhaven er til fælles brug og giver rig mulighed for at spise frokosten ude i sommertiden. Ejendommen ligger ganske tæt på havet med skønne faciliteter til sejlads, tennis, strandliv eller til en kulturel oplevelse med venner eller kunder på kunstmuseet Louisiana.

kontakt Susanne Søgaard for en fremvisning: susanne@minbolighandel.dk, tlf. 2014 6239

Erhvervslokalerne
Ejendommen ligger meget centralt, med mulighed for eksponering af erhvervslokalerne ud til Humlebæk Strandvej og Fredensborgvej - et knudepunkt for mennesker på vej til blandt andet Humlebæk Centeret, Humlebæk Station og kunstmuseet Louisiana. Ved ankomst til ejendommen sætter man straks pris på de gode tilkørsels- og parkeringsforhold. Parkeringspladsen er smukt anlagt med perlesten, og der er en lille låge fra parkeringspladsen ind til det flisebelagte område foran hovedindgangen til erhvervslokalet. Det er også muligt at køre helt op til hovedindgangen med varebiler, og en dobbeltdør sikrer en nem varemodtagelse.

Det centrale erhvervslokale på 71 m2 er indrettet, så man naturligt bliver ledt frem til et modtagelsesområde, hvorfra der er åbent ind til det store lokale, der er i dag indrettet som B&O-værksted, med tilhørende mødelokale med pejs, ovenlys og udgang til gårdhaven. Fra indgangs-området er der en bred trappe med tre trin ned til supplerende erhvervslokaler med vinduer. Det forskudte nederste plan er på i alt 103 kvadratmeter med god plads til produktrum, lagerrum, samleborde og forskellige arbejdsfunktioner. Der er badeværelse og te-køkken tilhørende samt fordelingsgang med god mulighed for arbejdsborde og opbevaring.

Familieboligen
Familieboligen på i alt 103 kvadratmeter ligger på førstesal, hertil kommer en havestue på 16 kvm. samt en udnyttet loft-etage med repos og to rum med ovenlys. Man kan tilgå privaten fra erhvervsområdet, men i det daglige bruges en udvendig trappe fra gårdhaven.
Familieboligens samlingsrum er den store vinkelstue, med muret pejs og store vinduespartier, så det smukke lys ved Øresund kan nydes. Fra fordelingsgangen er der adgang til dejligt soveværelse med skabsvæg, badeværelse og køkken med spiseplads. Et godt værelse støder direkte op til køkkenet. Fra fordelingsgangen fører en trappe op til den udnyttede tagetage med repos og to hyggelige rum med ovenlys og skrå vægge.

Have og øvrige bygninger
Haven er indrettet som lukket gårdhave, med med lille græareal. Der er indrettet en indhegnet have til privatboligen, i dag bruges denne have som nyttehave.
I gårdhaven er der udhus med fryser og god opbevarings plads samt drivhus.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'