Bygmarken 15, 6000 Kolding

Åbent hus: 15.02.2020 fra kl. 14:00 til kl. 14:30

En dejlig familievenlig villa i gode, trygge omgivelser på lukket vej

Er I som børnefamilie på udkig efter det hjem, som skal danne rammen om jeres tilværelse de næste mange, mange år? Så er denne attraktive etplansvilla i Nr. Bjert et glimrende bud - her får I nemlig den ønskede planløsning med store opholdsrum, det eftertragtede køkken-alrum to badeværelser og tre soveværelser, og så ligger den tilmed placeret i trygge omgivelser på en lukket villavej.

Lyder det ikke bare dejligt?

Den skønne villa fra 1986 er virkelig nem at vedligeholde, både ude og inde, hvilket gør den ideel for jer, der drømmer om hus-med-have, men uden det store tilhørende arbejde. Alle materialer og overflader er lette at have med at gøre, og jeres solbeskinnede have kræver kun en tur med græsslåmaskinen i ny og næ - så kan I selv vælge at gøre noget ekstra.

Indretningen er også dejlig og praktisk. Fra entréen møder I først et pænt, lyst badeværelse med brusefaciliteter, inden turen fortsætter ind i den dobbelte opholdsstue, som helt naturligt er inddelt i en spise- og tv-afdeling. De store vinduespartier ud mod terrassen og haven skaber et dejligt lysindfald, og videre fra køkken-alrummet ved siden af kan I faktisk slå terrassedøren op og bevæge jer frit ud på det sydvestvendte spot og finde havemøblerne frem.

Køkken-alrummet giver adgang til både bryggers og soveværelse, mens en lille mellemgang til slut åbner ind til de to sidste (børne)værelser og husets andet badeværelse, der ligeledes er forsynet med brus. Alt i alt den helt perfekte planløsning til far, mor og to børn. Med garage, værksted og tilhørende redskabsskur får I her "hele pakken".

Huset slår sine folder på Bygmarken 15, der er kendt som et godt, roligt og sikkert miljø ikke langt fra det eftertragtede Strandhuse og Drejens. indenfor kort afstand både er skole, børnehave, fritidshjem, flere indkøbsmuligheder og sportsfaciliteter, hvilket bidrager til en nem og aktiv hverdag.

Hvad mere kunne I drømme om?

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'