Hedebogade 1A, + 1B, 8722 Hedensted

FLOT MODERNISERET FAMILIEVILLA TÆT PÅ SKOLE, INDKØB OG MEGET MERE

Velkommen til Hedebogade 1A, hvor jeres nye hjem venter; en familievenlig villa med den helt rigtige beliggenhed. Her vil I elske at bo.

Vi befinder os Hedensted, en by i rivende udvikling, hvor I hurtigt bemærker et godt sammenhold og naboskab. Området er dejligt og roligt, men samtidig nærtliggende hverdagens fornødenheder. I byens hjerte, bare en smuttur til fods fra hoveddøren, breder gadebilledet sig med alt fra velkendte dagligvarebutikker til lokale spisesteder og hyggelige cafeer. Her er også et mindre handelsmiljø, og byen har både skole og daginstitution. Med andre ord er beliggenheden skræddersyet til familien, der drømmer om at bo i et dejligt og roligt område, hvor hverdagens fornødenheder aldrig er længere væk end få minutters cykeltur. Hedensted har både bus- og togforbindelser, ligesom at der er kort vej til motorvejsnettet, når I trænger til luftforandring. I kan ikke andet, end at forelske jer i området.

Siden 1952 har ejendommen haft adresse i det bynære villakvarter. I skal dog ikke lade jer narre af byggeåret, for villaen er flot moderniseret og har bl.a. nyere tag og blev nypudset i 2017. Huset står velplaceret på en 748 m2 stor grund med en flot garagebygning, der er opført i samme byggestil som ejendommen, hvilket skaber et flot helhedsindtryk. Garagen er udstyret med en 1. sal, hvor der både er et værelse, en stor stue, badeværelse og køkken, der eksempelvis kan udgøre en separat lejlighed for teenageren eller et hjemmekontor.

Bagved ejendommen, helt afskåret fra gadeplan, venter der jer en dejlig have med grønne arealer, drivhus og det skønneste terrassemiljø, hvor livet nydes midt i solen.

Indenfor er huset ligeledes istandsat, så I får et hjem, I kan rykke direkte ind i og føle jer tilpas. Planløsningen er veludnyttet med i alt fire soveværelser, en drøm af et køkken-alrum fra 2017 samt to badeværelser, hvoraf det ene er fra 2017 og det andet er beliggende i den super anvendelige kælder, der også har flere disponible rum. Huset er med andre ord skræddersyet til familien, der her får masser af plads at finde sig til rette på, et dejligt lysindfald, flotte gulve og hvide vægflader. Standen er i top og der er ikke en finger at sætte på indretningen.

Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi den er flot moderniseret, perfekt for familien og ideelt placeret i forhold til dagligdagens nødvendigheder. Hvad mere kan man ønske sig?

Går du i salgstanker? Kontakt os for en uforpligtende salgsvurdering. Se vores "faste lave salærer", her på hjemmesiden. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger - fra kr. 35.000 inkl. moms.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'