Gartnerlunden 5, Kundby, 4520 Svinninge

FINT PARCELHUS I GÅAFSTAND TIL INDKØB, SKOLE OG DAGINSTITUTION

I lille hyggelige Kundby, blot fem kilometer fra Svinninge, finder I dette fine parcelhus fra 1968. Husets gode beliggenhed er tæt på alt, hvad byen har at tilbyde, og I vil derfor finde jer selv i gåafstand til både indkøb, skole, daginstitution og busstoppested. Hopper I på cyklen eller tager en tur bag rattet, kan I også hurtigt nå både Gislinge station, Gislinge Mose og Lodskov, som alle ligger få kilometer væk. Derudover kan både motorvej og strand snildt nås på under et kvarter i bil.

Boligens plantegning fordeler sig ud på to rummelige værelser og en dejlig, stor vinkelstue. I stuen sørger de store vinduer for et skønt lysindfald, mens både formen og størrelsen giver mange muligheder for at indrette jer, som I ønsker. Her får I snildt plads til hyggeligt sofamiljø og stort spisebord. Den herlige stue ligger i åben forbindelse med køkkenet, som også sørger for rigelig plads. Her får I gulvplads nok til en svingom, god bordplads til at trylle med kødgryderne og masser af opbevaringsplads. Huset gemmer naturligvis også på et badeværelse. Her får I en ægte tidslomme med grønne fliser, vask og badekar, som dog er ganske velholdt. Slutteligt byder plantegningen på en rummelig kælder med et stort disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder, samt et praktisk vaskerum, som indeholder bruseniche.

Tager I turen udenfor, mødes I af en skøn træterrasse, som giver kig til den pragtfulde have. Her kan der med garanti nydes mange sjove grillfester, mens den store plæne sørger for masser af plads til at børnene kan rende og lege.

I kan naturligvis flytte ind med det samme, hvis det er ønsket, men det er ikke nogen hemmelighed, at boligen trænger til en kærlig hånd hist og her. Der er dog ingen tvivl om, at hvis I har hænderne godt skruet på og ikke er bange for at tage fat, får I her de ideelle rammer for at skabe lige præcis det hjem, I går og drømmer om.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'