Vagtelvej 46, 4700 Næstved

Roligt beliggende villaejendom, tæt ved skøn natur og Næstved C.

Skal jeres nye hjem have plads nok til både familielivet og den pladskrævende hobby? Naturligvis samtidig med at I får ønsket opfyldt om en fredfyldt beliggenhed nær ved naturens mange muligheder for gåture og frisk luft; men også uden at gå på kompromis med den korte afstand til byen, hvis I skulle få lyst til en spontan café- eller shoppetur?

På unik vis får I alt dette samlet i én og samme bolig. Velkommen til Vagtelvej 46 i Næstved, en forrygende adresse, der bringer jer tæt på naturarealer som Kalbyris, fredsskov, mose, plantage og skov. Et virkelig dejligt område for alle, som drømmer om luftforandringer.

Det hus, der nu kan blive jeres, er en spændende og særdeles rummelig villaejendom fra 1969, der tæller 211 etagemeter, herunder en god, lys og anvendelig kælder på 68 kvadratmeter, som ligger i niveau med garagen. Hernede får I plads til de praktiske funktioner, en kælder skal kunne rumme - fx viktualierum til opbevaring og et fint bryggers med vaskefaciliteter. Men derudover består etagen også af et stort disponibelt lokale, som kan indrettes til et væld af formål og dermed opfylde jeres behov for plads til hobbyliv.

Overetagen er dér, hvor I finder "hjem." Planløsningen her giver jer alt det, I har brug for som familie - altså tre gode, lyse og rummelige soveværelser, et gæstetoilet, et badeværelse med brus, et hyggeligt køkken samt en kæmpemæssig opholdsstue med pillebrændeovn og god plads til både gæster, hygge og leg. Som prikken over i'et er der herfra udgang til den skønneste udestue mod sydvest, som virkelig byder solen velkommen, og som forlænger sommerhalvåret på begge sider af juni, juli og august. Fra udestuen kan I videre tilgå haven, som er nem at passe og blot er anlagt med en simpel græsplæne og et par enkelte blomsterbede.

Alt i alt et skønt hjem, hvor I tillige får mulighed for at sætte jeres eget præg og skabe den personlige stil, I ønsker jer. I finder hele herligheden tæt på naturen og Næstveds levende bymidte.

Kontakt: Kim Sørensen, Ejendomsmægler MDE - for yderligere information om ejendommen, fremvisning mm.
Mobil 2550 0702 eller kim@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

  • Kim Sørensen

  • Indehaver, Ejendomsmægler og Valuar MDE
  • T: 2550 0702
  • M: 2550 0702

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'