Nørrevænget 18, Vester Åby, 5600 Faaborg

1-PLANS HUS MED UDSIGT TIL ÅBNE VIDDER

Charmerende, indflytningsklart og nymalet murstenshus placerer sig i bunden af et lukket vænge med udsigt over åbne marker og frodig natur, der skaber den fineste kulisse for tilværelsen. Beliggenheden er skøn, naturrig og alligevel er I tæt på alt, hvad I har brug for i dagligdagen. Vi befinder os I Vester Aaby, en lille landsby med masser af stemning og en venlig atmosfære.
Her kan børnefamiliens trygt bosætte sig, for byen har en velfungerende skole og sportshal, og her er tilmed en Dagli'Brugs, en slagter og et pizzeria, så I har rig mulighed for at kokkerere på egen hånd eller forkæle smagsløgene med syndig take-away. Når sommeren melder sin ankomst, må I ikke snyde jer selv for en frisk dukkert på stranden, der kun ligger ti minutters kørsel herfra, og når I trænger til at mærke byens liv, så er der bustransport til både Faaborg og Svendborg.
Huset charmerer allerede ved første øjekast, hvor den veltrimmede gårdhave tager imod jer og skaber det helt rigtige førstehåndsindtryk. Parker bilen i carporten og kom med om i baghaven, en skøn oase med delvist overdækket terrasse og et grønt havestykke, som ligger ud mod åbne vidder. Her nydes livet i fulde drag.
Jeres nye hjem strækker sig over et plan med tre potentielle soveværelser og en dejlig, stor stue, som nemt giver plads til den lille familie eller parret - og så er boligen oplagt for førstegangskøbere. Badeværelset og køkkenet har fået en opdatering for få år siden. Ydermere er der en afdeling med vaskerum, depotrum og et værksted, hvor hobbylivet kan dyrkes. Rammerne for et skønt hjem er her, og det kræver ikke mere end mindre modernisering, før huset står klar til at opfylde boligdrømme.

Her vil I elske at bo!

Fremvisning og yderligere information
Lars Tribler
Salg & vurdering
Mobil 71 780 655

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'