Køllegårdsvej 42A, 2730 Herlev

"Et hjem for livet" - yderst charmerende villa på 125 etagemeter med mange forbedringer

At kalde dette fine rødstenshus fra 1956 for et "hjem for livet" er bestemt ingen overdrivelse. Se bare på sælger; en familie, som har boet i huset med to børn siden de var små, som er vokset op her og har fået skabt deres barndoms- og ungdomsminder, lige til de flyttede hjemmefra, og parret dernæst selv kunne råde over de mange privilegerede kvadratmeter. Et hjem, som har dannet de ideelle rammer til både hverdagen og alle livets fester; et hjem, der kort sagt er fyldt op med masser af sjæl og charme.

Nu kan det hele blive jeres - er I klar til at se nærmere på det hus, hvor I kan skabe jeres minder og hverdag de næste mange, mange år?

Der er tale om denne rødstensvilla i forskudte plan, som løbende er blevet renoveret og tilpasset efter familielivets behov gennem de sidste 25 år. Blandt andet får I et flot nyere badeværelse med dejlig gulvvarme og dertil et fint gæstetoilet, som blev renoveret i 2019. I 2015 blev både el- og rørinstallationer udskiftet og fornyet, og samme år blev der lavet nyt køkken i husets store, åbne hjerterum - og i samme ombæring blev der lavet nye gulve og lofter i både stuen og spisestuen.

Ja, der er virkelig blevet gjort en masse for at holde boligen flot opdateret. Derfor kan I roligt træde ind af hoveddøren og efterlade sko og overtøj i den rummelige entré, inden turen fortsætter rundt i stueetagen. På højre hånd har I det føromtalte badeværelse med gulvvarme samt med spots i loftet og en separat glasafskærmet bruseniche. Ved siden af ligger boligens praktiske vaskebryggers, hvor vasketøjet kan ordnes i ro og mag, mens favoritpodcasten afspiller i baggrunden. På den anden side af entréen har I boligens første rum - foruden er to øvrige værelser samlet oppe på 1. salen sammen med det nyrenoverede gæstetoilet.

Fra entréen træder I et niveau op til det forskudte opholdsareal, der uden tvivl fungerer som boligens samlingssted og hjerterum. Et stilfuldt køkken i mørke elementer med køkken-ø og integrerede hårde hvidevarer skaber et råt udtryk til det ellers så lyse og åbne lokale, der byder på hyggelige detaljer såsom brændeovn og en rustik murstensvæg. Her er der masser af plads, både til familiestunder og til festlige lejligheder med gæster i huset til fødselsdage og juleaftener. Fra den tilstødende spisestue kan I tilmed slå døren op direkte ud til den dejlige have; først kan I nyde tiden på træterrassen og dernæst via den brede trætrappe fortsætte direkte ned i terrænet til det fantastiske udeliv.

Haven er virkelig skøn og ligger helt rigtigt vinklet med sol hele dagen. Græsplænen inviterer til boldspil og leg, ligesom der er plads til at afholde gode havefester! I bunden af haven finder I et isoleret redskabsskur, og til slut byder de ydre arealer på en lukket garage med plads til opbevaring samt med udgang til den overdækkede terrasse.

En skøn bolig - blot 1,5 km fra Herlev C, 2 km fra Stationen og nær skoler og institutioner.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'