Møllebakken 1, 6310 Broager

FUGLESANG OG EVENTYRLIG NATUR LIGE UDENFOR DØREN!

OMRÅDET:

Med Loddenmose som nærmeste nabo kunne beliggenheden for denne ejendom i Broager simpelthen ikke være meget bedre. Naturen ligger vitterligt lige udenfor jeres kommende hoveddør og er med til at give jeres hverdag et eventyrligt præg med fuglesang. For at toppe det hele, kan I sågar også tillade jer at prale med "havudsigt" fra matriklen, da I helt ude i horisonten kan spotte Flensborg Fjord. Så smukt - og ønsker I tillige at tilføje et mere lokalhistorisk element, kan I fra køkkenvinduet også skimte Nybøl Mølle og Smøl Vold!

For at vende retur til et par mere hverdagsagtige informationer kan vi tilføje, at villaen også ligger helt perfekt, når det handler om, at være tæt på alle dagligdagens praktiske indslag. Således byder Broager både på en rigtig god skole, flere daginstitutioner, indkøb i Fakta og SuperBrugsen, læge, tandlæge, pizzeria, blomsterbutik, frisørsalon, genbrugsforretning, bageri og meget mere - alt sammen i gåafstand fra jeres nye bolig.

EJENDOMMEN:

Den fine 1960'er ejendom scorer mange point på sin planløsning såvel som på sine mange features, der blandt andet inkluderer en helt fantastisk terrasse, som hæver sig solrigt mod syd og vest og tildeler jer den fineste udsigt mod naturen ved Loddenmose. Terrassen er nyligt etableret og udført i lækre, vedligeholdelsesfrie materialer, hvilket i øvrigt også gør sig gældende for resten af beboelsen, som er nyere renoveret.

Dog er der stadig mulighed for, at I selv kan sætte jeres præg og skabe de forbedringer, I drømmer om - måske skal der tilføjes ovenlysvinduer eller smukke kupler i det flade, funkisinspirerede tag? Måske skal bryggerset på 1. salen omdannes til et viktualierum, så bryggerset kan gendannes nede i kælderen? Eller måske skal kælderen forvandles til den ultimative teenagerhybel, som takket være sin egen indgang vil egne sig perfekt til familiens store børn, der gerne vil passe sig selv og indrette sig i de store rum med tilhørende badeværelse og entré. Ja, mulighederne er mange! Og som prikken over i'et kan vi nævne, at der til ejendommen
selvfølgelig også hører en god, fuldmuret garage, hvor I trygt kan parkere husstandens køretøj.

INDRETNINGEN:

Den hyggelige villa fordeler sig over 134 kvm bolig på den højt hævede stueetage plus yderligere 50 kvm i kælderetagen. I stueetagen byder der sig gulvvarme i den udsigtsfulde opholdsstue med tilhørende pille brændeovn samt i badeværelse og i viktualierummet. Planløsningen er med sine tre regulære værelser, køkken-alrum og to badeværelser helt ideel til børnefamilier og naturligvis kommende børnefamilier!

Går du i salgstanker? Kontakt mig for en uforpligtende salgsvurdering. Fast lavt salær kr. 39.500 inkl. moms, fremvisninger, åbent hus, markedsføring, professionel fotograf samt tekstforfatter.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'