Stokbrovej 17, 8520 Lystrup

Hyggeligt og indflytningsklart hus på lukket vænge tæt på Århus

Søger I et velholdt og indflytningsklart hus med optimal udnyttelse af kvadratmeter, tæt på naturen og med kort afstand til Århus, så har I fundet det nu!

Vil I gerne have det hele?
Skov og åbne vidder, men storbyen tæt på? Roen og trygheden fra en hyggelig landsby, men kun få minutters gang til legeplads, børnehave og skole? Nem adgang til bus, letbane og motorvej, men uden trafikstøj?

Elev har alt dette, åbne marker hvor Århus Bugt og Egå Engsø kan skimtes i horisonten og smukke Lisbjerg Skov med sine gamle træer og lange vandrestier. Fra huset er der 150 m op til busstoppestedet. Letbanen kan nås med 10 min på cykel eller 20 min gang
og Djurslandsmotorvejen ligger 4 min kørsel derfra. Børnehave, skole og SFO ligger med kort afstand fra huset og kan nemt nås via oplyst stisystem.

Elev befinder sig i en rivende udvikling. Århus nye forstadsmiljø Nye, grænser lige op til Elev og I vil derfor nyde godt af al den nye infrastruktur som er på tegnebrættet, uden at skulle gå på kompromis med det landlige miljø.

Huset fremstår særdeles pænt og velholdt med en velanlagt, ugeneret have og skøn sydvestvendt terrasse der indbyder til hyggelige grillaftener med familien og leg i haven. Huset er et 1-planshus, og derved ideelt for både den ældre generation, småbørnsfamilien eller
også den pladskrævende single.

Fra stuen er der direkte adgang til den store isolerede udestue med gulvvarme som gør den anvendelig året rundt. Funktionelt køkken med spiseplads med adgang til bryggers med plads til opbevaring, fryser og vaskemaskine/ tørretumbler.
Går I med drømmen om et åbent køkken- alrum, er der mulighed for at etablere dette.

I får et stort soveværelse og to værelser hvoraf det ene er indrettet som åbent kontor, men nemt kan genetableres som lukket værelse. Der er to badeværelser hvoraf det ene er moderniseret.

I carporten er der god plads til 2 biler og i forbindelse med denne et mindre værksted og redskabsskur.

Velkommen til!

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'