Granslevbyvej 21, Granslev, 8870 Langå

Åbent hus: 03.10.2020 fra kl. 14:30 til kl. 15:30

Landsbyhygge med masser af plads til hele familien

Velkommen til Granslev. Landsbyen, hvor man kommer hinanden ved. Her får i landsbyidyl med nærvær, fællesspisning og sammenhold. Midt i denne lille midtjyske perle finder i Granslevbyvej 21.
Her er der plads til at børnene kan boltre sig under åben himmel. De større byer er dog ikke så langt herfra. Randers kan nås på 20min og Århus på cirka 30min. Der er kun cirka 10km til henholdsvis Langå, Hammel og Hadsten med gode indkøbsmuligheder. Der går skolebus til Laurbjerg og Langå.
Her venter Jer 160 veludnyttede kvm, med yderlig mulighed for at udvide 1 salen og få endnu flere kvadratmeter. Der er god plads til hobby eller det lille erhverv i det store værksted og den tilstødende dobbelte carport.
Træd ind i den dejlige lyse entre. Herfra går trappen op til førstesal, hvor I kan få en hel forældreafdeling for jer selv. Soveværelse med adgang til østvendt balkon, hvor morgensolen kan nydes over en kop kaffe. Walk in closet i forbindelse med soveværelset og eget lille toilet.
I underetagen finder i tre gode værelser, hvoraf to af dem er delt af en jalousivæg, så rummene kan slås sammen. I kan også vælge at sætte en fast væg op, det er helt op til jer.
Fra entreen har I også adgang til det rummelige køkken med masser af skabs- og skuffeplads. I åben forlængelse af køkkenet finder i spisestuen med direkte adgang til terrassen, hvoraf en del er overdækket.
Stuen ligger lige rundt om hjørnet fra spisestuen og herfra har i adgang til den hyggelige sydvendte udestue. Som en separat afdeling byder huset på et stort vaskerum med god bordplads og tilstødende viktualierum.
Grunden er på 2285kvm og i haven er der anlagt en skøn legeplads, som børnene vil elske.
Vi glæder os til at vise jer dette dejlige hjem, som bare venter på at få lov til at danne rammer for en ny familie.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'